Woning verkopen in Almere. Vesta Makelaars, u bent Meteen Verkocht

Een woning in de verkoop zetten is een spannende stap. Aan elke woning zijn persoonlijke herinneringen gekoppeld die niet te vertalen zijn in een verkoopprijs. Geïnteresseerde kopers willen uw woning zo goedkoop mogelijk aankopen. Vesta Makelaars zorgt ervoor dat de verkoop op zakelijke gronden wordt afgehandeld. Zo wordt het huis voor de juiste vraagprijs in de verkoop gezet waardoor de maximale opbrengst wordt behaald. Voor de verkoop van uw woning heeft u bij Vesta Makelaars de keuze uit drie pakketten.

  • Budget Pakket
    Vesta Makelaars zorgt voor de basisopname en taxatie van uw woning, u dient echter zelf de verkooptekst en de bijhorende foto’s aan te leveren. Vervolgens zal u zelf de geïnteresseerden rondleiden in de woning. Uiteraard voeren wij namens u de onderhandelingen en zorgen wij tevens voor het opmaken van de koopakte. De inzet van Vesta Makelaars is daarmee beperkt, de begeleiding is nog steeds vakkundig en het tarief derhalve zeer aantrekkelijk.
  • Maatwerk Pakket
    In overleg met Vesta Makelaars maakt u afspraken welke taken u zelf oppakt en welke taken de makelaar zelf uitvoert. Zo kunt u Vesta Makelaars bijvoorbeeld alleen inschakelen voor het taxeren van de woning, het opstellen van de koopakte of de bezichtigingen van de woning. U wilt alleen maar een “Te Koop” bord in de tuin? Géén probleem!
  • Comfort Pakket
  • Met deze optie wordt u al het werk uit handen genomen. Vesta Makelaars draagt zorg voor alle werkzaamheden die om de hoek komen kijken bij de verkoop van uw woning.

Vesta Makelaars, uw makelaar uit Almere voor het kopen, verkopen en taxeren van uw woning met ouderwetse service en een courtage die bij deze tijd past.

Bel of e-mail voor een afspraak of vrijblijvend verkoopgesprek en ervaar ook het Meteen Verkocht gevoel!!.