Woning taxeren in Almere - Huis Taxeren Almere - Vesta Makelaars, u bent Meteen Verkocht

Ook voor de taxatie van uw woning kunt u terecht bij Vesta Makelaars. Er zijn tal van situaties denkbaar die aanleiding geven om een woning te laten taxeren. Bijvoorbeeld voor het afsluiten of aanpassen van een opstalverzekering, een eigendomsoverdracht aan de erven, een boedelkwestie of de wens om de hypotheek te verhogen. En vooral ook om een objectief document te hebben omtrent de waarde van het onroerend goed dat wordt aangekocht. Wat de aanleiding ook mag zijn, taxateurs hebben bij de waarde-indicatie met een veelheid van facetten rekening te houden.
Kortom; taxeren is een specialisme.

De taxatie moet worden uitgevoerd volgens strikte regels en door een erkende vakman, zoals Vesta Makelaars. Sinds 1 januari 2010 zijn de eisen waaraan een taxatierapport dient te voldoen aangescherpt. Wij hanteren het model NVM- taxatierapport dat door alle geldverstrekkende instellingen wordt erkend. Oůk voor een NWWI-taxatie kunnen wij u van dienst zijn. De Vesta Makelaars zijn ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert, een branchebreed platform dat zich bezighoudt met het certificeren en registreren van de (technische) vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs in onroerende zaken. Vesta Makelaars verzorgt op korte termijn, een goed, degelijk en betaalbaar taxatierapport welke door elke financiŽle instelling wordt geaccepteerd.

Wilt u een taxatieopdracht door ons laten uitvoeren, Klik dan hier

Vesta Makelaars, uw makelaar uit Almere voor het kopen, verkopen en taxeren van uw woning met ouderwetse service en een courtage die bij deze tijd past.

Bel of e-mail voor een taxatieafspraak en ervaar ook het Meteen Verkocht gevoel!!.