Woning kopen in Almere? Huis kopen Almere? Vesta Makelaars, u bent Meteen Verkocht

Als u een nieuwe woning wilt aankopen in Almere, dan kunt u zich natuurlijk uitgebreid oriŽnteren op ons woningaanbod via onze site. Deze website wordt dagelijks geactualiseerd met de nieuwste woningen die wij in ons woningaanbod hebben. Of u nu op zoek bent naar een starters woning, tussenwoning, hoekwoning met of zonder garage, 2-onder-1 kap woning of een vrijstaande woning, klik hier voor het complete woningaanbod en ontdek dat wij het allemaal hebben!

Voor wie geen gelegenheid heeft om regelmatig de website te bezoeken, of voor degenen die persoonlijke begeleiding wensen bij de aankoop van een nieuwe woning, bent u bij Vesta Makelaars aan het juiste adres. Bij de aankoop van een woning heeft u bij Vesta Makelaars de keuze uit twee pakketten.

  • Budget Pakket
    U zoekt zelf naar een geschikte woning. Op het moment dat u deze heeft gevonden schakelt u Vesta Makelaars in voor de aankoop. Samen met u bezichtigen wij de woning, geven u advies, doen de onderhandelingen, lopen de akte na en informeren bij de notaris naar een scherp tarief. En uiteraard zijn wij aanwezig zijn bij de overdracht van uw nieuwe woning!
  • Comfort Pakket
    Met deze optie krijgt u hetzelfde als bij het Budget Pakket, maar Vesta Makelaars stelt bij deze optie ook een aankoopprofiel op van uw wensen en begeleidt u gedurende het complete zoek- en aankooproces.

Vesta Makelaars, uw makelaar uit Almere voor het kopen, verkopen en taxeren van uw woning met ouderwetse service en een courtage die bij deze tijd past.

Bel of e-mail voor een afspraak of vrijblijvend aankoopgesprek en ervaar ook het Meteen Verkocht gevoel!!.