Verkoop - Vesta Makelaars

Uw huis verkopen

Woning verkopen in Almere? Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere.

Een woning verkopen is een emotionele stap. Vaak is er twijfel aan vooraf gegaan: moet ik wel mijn huis verkopen? Er liggen zoveel herinneringen. Maar als u op deze site bent terechtgekomen dan is de keuze waarschijnlijk al gemaakt. U bent op het juiste adres. Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere, gaan met zakelijke argumenten het onderhandelingsproces in met geïnteresseerde kopers die natuurlijk het onderste uit de kan proberen te halen. Als Funda makelaar kiezen we voor een reële vraagprijs zodat bezoekers sneller geïnteresseerd raken. Vervolgens gaan we de maximale opbrengst realiseren.
U kiest daarbij in welke mate wij de verkoop ter hand nemen.

Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere, heeft drie keuzepakketten:

  • Budget Pakket?

Het voordeligste pakket, waarbij u ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Vesta Makelaars Almere zorgt voor de basisopname en woningtaxatie, u levert de verkooptekst en de bijhorende foto’s aan. Ook leidt u zelf geïnteresseerde bezoekers rond in de woning. Komen zij met een bod, dan voeren wij namens u de onderhandelingen. Leidt dat tot een akkoord, dan zorgen wij voor de technische handelingen, zoals het opmaken van de koopakte.

  • Maatwerk Pakket?

In overleg met Vesta Makelaars Almere maakt u afspraken welke taken u zelf oppakt en welke taken de makelaar voor u uitvoert. Zo kunt u Vesta Makelaars Almere bijvoorbeeld alleen inschakelen voor woningtaxatie, het opstellen van de koopakte of de bezichtigingen van de woning. U wilt alleen maar een ‘Te Koop’ bord in de tuin? Géén probleem!

  • Comfort Pakket?

Met deze optie wordt u al het werk uit handen genomen. Vesta Makelaars Almere draagt zorg voor alle werkzaamheden die komen kijken bij de verkoop van uw woning.

Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere, voor het kopen van een woning, een woning verkopen in Almere en het taxeren van een woning. Met ouderwetse service, maar met een courtage die bij deze tijd past.
Bel of e-mail voor een afspraak of vrijblijvend verkoopgesprek. U bent ‘Meteen Verkocht’!

Meer informatie?

Uw naam

E-mailadres

Graag ontvang ik meer informatie van Vesta Makelaars omtrent:
-

01,500,000
Copyright Vestamakelaars | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Marketing