Taxatie - Vesta Makelaars

De waarde van uw huis

Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere, ook voor de taxatie van uw huis!

Een taxatie is niets meer of minder dan een waardebepaling van uw huis. Dat wil echter niet zeggen dat het niets voorstelt. Een taxatie van uw huis kan grote gevolgen hebben. Niet alleen voor de verkoop van uw huis, maar ook voor de WOZ-waarde en eventueel relevante verzekeringen.

Wilt u uw huis laten taxeren? Dan staat Vesta Makelaars Almere met zijn jarenlange ervaring voor u klaar. Als NVM makelaar in en voor Almere, beschikken wij over vakkundige taxateurs met jarenlange expertise. Er zijn tal van situaties denkbaar waarvoor een huis taxatie nodig is. Bijvoorbeeld voor het afsluiten of aanpassen van een opstalverzekering, een eigendomsoverdracht aan de erven, een boedelkwestie of het verhogen van de hypotheek. Een taxatie is een objectief document die de waarde vaststelt van het onroerend goed.

De taxatie moet worden uitgevoerd volgens strikte regels en door een erkende vakman, zoals Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere. Wij hanteren het model NVM- taxatierapport dat door alle geldverstrekkende instellingen wordt erkend. Oók voor een NWWI-taxatie kunt u bij ons terecht.

 

button-taxatie-huis-100x50

 

In drie stappen een taxatie voor uw huis

 

waardebepaling-huis-afspraak-100x100-

We maken een afspraak
om de taxatie te kunnen uitvoeren

waardebepaling-huis-bezichtiging-100x100

Een van onze ervaren taxateurs
komt  uw huis bezichtigen 

waardebepaling-huis-rapport-100x100

Vervolgens stellen wij een taxatierapport op van uw huis.

Een taxatie voor uw huis? Tevreden klanten aan het woord

De dienstverlening van een makelaar wordt pas écht geloofwaardig wanneer zijn klanten dit met tevredenheid beoordelen. Vesta Makelaars Almere is trots op haar 8,7 beoordeling op Funda. Ook als het aankomt op het taxeren van uw huis. Ook onze lokale marktkennis (8,7) en deskundigheid (8,8) worden met grote tevredenheid beoordeeld.

 

button-taxatie-huis-100x50

Vesta Makelaars, uw makelaar in Almere voor het kopen van een huis, een woning verkopen in Almere en het taxeren van uw huis. Met ouderwetse service, maar met een courtage die bij deze tijd past.
Bel of e-mail voor een afspraak of vrijblijvend verkoopgesprek.

Meer informatie?

Uw naam

E-mailadres

Graag ontvang ik meer informatie van Vesta Makelaars omtrent:
-

01,500,000
Copyright Vestamakelaars | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Marketing