Sponsoring. Vesta Makelaars in Almere kijkt verder dan alleen de woningmarkt.

Gezondheid, Vrijheid en de Natuur zijn niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. Ieder mens zou daar eens bij stil moeten staan. Doordat dingen niet altijd vanzelf sprekend zijn stimuleert Vesta Makelaars een ieder ook zorgvuldig met zijn lichaam, zijn vrijheid en de Natuur om te gaan. Een goede woonomgeving is daarbij onontbeerlijk. Dat weten wij als geen ander.

Vesta Makelaars kijkt verder dan alleen de woningmarkt. Wij vinden het belangrijk dat mensen in beweging blijven. Dat mensen in vrijheid kunnen leven, en dat mensen kunnen genieten van de natuur. Daarom doen wij enthousiast aan sponsoring van sportclubs en goede doelen.

Sponsor ook uw eigen vereniging

Klanten die bij Vesta Makelaars voor het Comfort Pakket hebben gekozen mogen dan ook zelf een goed doel of organisatie opgeven. Dat kan bijvoorbeeld uw eigen vereniging of sportclub zijn, maar ook het dierenasiel of een ander goed doel. Direct na eigendomsoverdracht van de woning maakt Vesta Makelaars, via de notaris, een bedrag over aan de organisatie die de klant een warm hart toedraagt.

Vesta Makelaars is ook sponsor van de korfbalvereniging EKVA en van het triathlonduo Erik en Wilfred.

Vesta Makelaars, uw makelaar uit Almere voor het kopen, verkopen en taxeren van uw woning met ouderwetse service en een courtage die bij deze tijd past.