Makelaars in Almere - Vesta Makelaars

makelaar-in-almere

Makelaar in Almere

Een huis kopen of verkopen is vaak een emotionele stap. Dan is het niet altijd eenvoudig om objectief te blijven. Soms ziet men hierdoor bouwtechnische zaken over het hoofd bij de bezichtiging of verloopt het onderhandelen bij verkoop van een woning niet optimaal. Een makelaar helpt objectief en met een frisse blik bij het kopen en verkopen van een huis. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Vesta Makelaars in Almere helpt u bij het kopen, verkopen en taxeren van uw huis. Wij zijn NVM geregistreerd, krijgen van onze klanten gemiddeld een 8,7 als rapportcijfer en hebben veel ervaring op de lokale huizenmarkt van Almere.

 

Bekijk de dienstverlening van Vesta Makelaars

diensten-aankoopmakelaar-kleindiensten-verkoopmakelaar-kleindiensten-taxatie-klein

 

 

Waarom kiezen voor een makelaar

Misschien denkt u wel “een huis verkopen, dat kan ik zelf ook wel”. Natuurlijk is dat zo. Wij zijn de laatste om dat tegen te spreken. Maar het inhuren van een makelaar kent vele voordelen.

Als Makelaar in Almere kennen wij de lokale markt. Door ons ervaren makelaarsteam weten wij iedere woning op de juiste waarde te schatten. Zo krijgt u een goede prijs voor uw huis en zal het door de juiste prijsstelling niet te lang te koop staan.

Ook krijgen wij als makelaar in Almere dagelijks nieuws uit de markt. Wij weten eerder dan de markt welke huizen er nieuw in de verkoop komen. Als koper geeft u dit een voorsprong op kopers die geen makelaar inhuren.

Ook bij het bezichtigen gaan wij met u mee. Zo heeft u altijd een paar kritische ogen extra. Die letten voor u op bouwtechnische details en verbouwingsmogelijkheden. Hierdoor weet u zeker dat u ja zegt tegen het juiste huis.

 

Kies een makelaar die bij u past

Bent u toch van plan om een makelaar in te huren bij uw zoektocht naar een nieuw huis in Almere? Dan is het verstandig om een makelaar te zoeken die bij u past. Vraag daarom voordat u een makelaar inhuurt een aantal offertes aan. Op deze manier vergelijkt u eenvoudig de dienstverleningen en prijsverschillen. Natuurlijk is een goede prijs belangrijk, maar laat het niet leidend zijn in uw keuze. De juiste makelaar voor uw aan- of verkoop heeft niet alleen een aangenaam prijskaartje.

Ga na het vergelijken van offertes gesprekken aan met een aantal makelaars en bespreek de mogelijkheden. Door het gesprek komt u er snel achter of u een klik heeft met de makelaar, of hij beschikt over de juiste kennis en of hij zijn dienstverlening afstemt op uw persoonlijke omstandigheden. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en kunt u de juiste makelaar kiezen.

 

Goede beoordeling op Funda

Bent u er nog niet helemaal uit welke makelaar u wilt inhuren voor het kopen of verkopen van een huis in Almere? Misschien trekt een rapportcijfer u over de streep. Op Funda vindt u beoordelingen van klanten over alle makelaars in Almere.

Makelaars worden beoordeeld op hun marktkennis, deskundigheid, service en begeleiding en de prijs / kwaliteitverhouding.

 

bar-funda-makelaar-almere

 

Verschillende makelaarsdiensten

Hoofdzakelijk bieden makelaars drie diensten aan, namelijk: het verkopen, aankopen en taxeren van een huis. Daarnaast zijn er verschillende makelaars in Almere die bijproducten aan bieden als verzekeringen en hypotheken.

 

Verkoopmakelaar

Bij het verkopen van uw huis zal de makelaar na bezichtiging een verkoopprijs vaststellen. Gaat u daarmee akkoord, dan kan de verkoop beginnen. De makelaar verzorgt de nodige communicatie, zodat uw huis de aandacht krijgt die het verdient. Vervolgens leidt de makelaar geïnteresseerden rond tijdens de bezichtigingen, zodat u hier niet voor thuis hoeft te blijven. Uiteindelijk zal de verkoopmakelaar ook de onderhandelingen voor u voeren, zodat u de beste prijs voor uw huis krijgt.

Bekijk de dienstverlening van Vesta Makelaars als verkoopmakelaar in Almere.

 

Aankoopmakelaar

Ook bij het kopen van een huis in Almere is het verstandig om een makelaar in te huren. Hij kijkt met u mee naar bouwtechnische aspecten van het huis. Door zijn ervaring ziet hij vaak in een oogopslag de verbouwingsmogelijkheden van het huis. Wordt u verliefd op het huis? Dan zal de aankoopmakelaar voor u de onderhandelingen voeren. Door zijn objectieve en zakelijke instelling zal hij u ten aller tijden juist informeren over de ontwikkelingen. Ook kan hij u adviseren of het verstandig is om door te gaan met onderhandelen.

Bekijk de dienstverlening van Vesta Makelaars als aankoopmakelaar in Almere.

 

Taxatie

Om bijvoorbeeld een hypotheek over te sluiten of een nieuwe verzekering af te sluiten willen hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen een officiële waardebepaling van uw huis ontvangen. Ook dat zijn zaken die makelaars voor u verzorgen.

De taxatie van uw huis begint met een bezichtiging. Zo krijgt de makelaar een goed beeld van uw huis. Na de bezichtiging stelt de makelaar een officiële waardebepaling op. Hierbij wordt het NVM-taxatierapport gebruikt. Dit is het document dat door geldverstrekkende instellingen wordt erkend.

Vesta Makelaars voert ook taxaties uit in Almere. Bekijk onze dienstverlening voor taxaties.

 

Een makelaar voor nieuwbouw

Ook voor nieuwbouwprojecten kunt u terecht bij uw aankoopmakelaar in Almere. Hij weet exact welke projecten er worden gebouwd en in de planning staan. Ook kan hij u helpen met informatie over de verschillende woningtypen en prijzen. Bij het kopen van een nieuwbouwhuis komt veel kijken. Een makelaar begeleidt u graag tijdens het kopen van een nieuwbouwhuis.

Het kopen van een nieuwbouwhuis in Almere in zeven stappen

Stap 1: Inschrijving en toewijzing

Stap 2: Bouwtekeningen/bouwbestek

Stap 3: Koop- en aannemingsovereenkomst tekenen

Stap 4: Uw huis financieren

Stap 5: De bouw van uw huis

Stap 6: De oplevering

Stap 7: De afhandeling bij de notaris

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouwhuis in Almere? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Vesta Makelaars. Wij informeren u graag over alle nieuwbouwprojecten in Almere.

 

Uw huis verkopen met een restschuld

Staat uw huis onder water? Dan is de verwachte verkoopprijs van uw huis lager dan de hypotheek die erop rust. Bij verkoop van het huis ontstaat een restschuld. Een bedrag dat in een aantal gevallen behoorlijk kan oplopen.

Wilt u toch uw huis verkopen of zit u in een situatie waarin u uw huis moet verkopen, dan zijn daar oplossingen voor. Zo kunt u in een aantal gevallen de restschuld bij een nieuwe hypotheek meefinancieren. Is dat niet mogelijk dan kunt u in veel gevallen een aparte lening afsluiten. De rente hierover is voor een duur van 10 jaar aftrekbaar. Heeft u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie? Dan kan onder bepaalde voorwaarde de restschuld worden kwijtgescholden.

Bekijk onze pagina verkopen met restschuld voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met Vesta Makelaars in Almere.

 

Wat doet een makelaar voor u bij een scheiding

Een scheiding is vaak een heftig en emotioneel besluit. Soms moet u ook het huis verkopen. De verkoop van een huis is op zich vaak al een emotionele beslissing. Tijdens een scheiding kan dit als een erg zware last worden ervaren. Een makelaar helpt u bij het verkopen van uw huis. Door zijn objectieve en zakelijke instelling kan hij het huis op een goede manier voor u verkopen.

Bij het verkopen van een huis als gevolg van een scheiding komt veel kijken. Er moeten een aantal zaken goed verdeeld worden. Het kan zijn dat één van de partners in het huis blijft wonen. Dat betekent dat de andere partner wordt uitgekocht. Besluit u gezamenlijk de woning te verkopen en is er en een overwaarde, dan wordt deze verdeeld over beide ex-partners. Maar ook bij verkoop met verlies wordt de restschuld verdeeld onder beide ex-partners. Hiervoor kunt u eventueel een lening afsluiten.

Lees onze pagina verkoop bij scheiding voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Daarom Vesta makelaars

Bent u op zoek naar een huis in Almere? Dan is Vesta Makelaars uw partner bij uitstek. Als Erkend NVM Makelaar kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Met ons professionele makelaarsteam verkopen wij huizen met succes. Wij zijn dan ook erg trots dat onze klanten de dienstverlening van Vesta Makelaars beoordelen met een 8,7.

Wij helpen u graag als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar of bij de taxatie van uw huis.

bar-gesprek-makelaar-almere

Meer informatie?

Uw naam

E-mailadres

Graag ontvang ik meer informatie van Vesta Makelaars omtrent:
-

01,500,000
Copyright Vestamakelaars | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Marketing